B&B - Hotel Goes in Zeeland B&B Goes Centrum Bed and Breakfast Goes, de routebeschrijving Hotel Boeken in Goes
 

Bed and Breakfast in Goes, Zeeland

U wordt wakker in een heerlijk bed met op de achtergrond het carillon van deHotel Goes Grote Kerk van Goes. Na een lekker ontbijt loopt u zo de binnenstad in om te winkelen of gaat u vol goede moed naar uw volgende afspraak.  B&B Grote Kade is een heerlijke plek om te overnachten in het centrum van Goes. Vanuit onze kamers heeft u uitzicht op de binnenstad of op de stadshaven van Goes met zijn monumentale huizen langs de kades.
Live WebCam

Hotel Goes

 

De slaapkamers van onze B & B zijn basic ingericht maar allemaal in een moderne warme stijl. Onze bedden slapen allemaal even lekker als we de recensies van onze gasten mogen geloven. Bed and Breakfast in Goes centrumDe bedden en matrassen hebben wij dan ook allemaal persoonlijk geselecteerd.

 

De kamers van Bed and Breakfast Grote Kade zijn allemaal voorzien van een eigen badkamer met wastafel, toilet en inloopdouche met veiligheidsglas. De hygiëne en netheid van ons sanitair is één van onze belangrijkste maatstaven en dit wordt ook zeer gewaardeerd door onze bezoekers.

 

 

Overnachtent in GoesEr is geen TV op de kamers maar er is wel snel internet beschikbaar via ons wifi netwerk. Ook zijn alle kamers van B&B Goes voorzien van een centrale airconditioning en eigen verwarming met thermostaatregeling. De isolatie en dubbele beglazing van het pand zorgen voor een comfortabele temperatuur in alle jaargetijden. Voor uw veiligheid is er door heel het pand heen brandbeveiliging aangebracht met verschillende melders en installaties en een duidelijke nooduitgangvoorziening.

 

 

Kamer met eigen kleine keukenHet eigen keukentje maakt de kamer helemaal compleet en is zo eigenlijk een soort appartement of studio. Zo kunt u bijvoorbeeld een kopje thee of koffie zetten, een glas wijn drinken of iets in de koeling bewaren. Onze B&B kamers zijn dus ook zeer geschikt voor langere verblijven. En dat allemaal in de gezellige binnenstad van Goes in het centrum van Zeeland. Kijk op de site van Stichting Marketing Goes voor evenementen en activiteiten: Goes

Klik hier voor onze kamerprijzen

 

RESERVEREN:

Telefoon: 0031 (0)6 133 47 9 47

Email: info@GroteKade.nl

 

B & B Grote Kade
Grote Kade 8
4461 BE Goes
Zeeland

Hier vindt u een routebeschijving naar onze B&B in het centrum van Goes