B&B - Hotel Goes in Zeeland B&B Goes Centrum Bed and Breakfast Goes, de routebeschrijving Hotel Boeken in Goes
 

Overnachten in Goes, wat is er te doen in Goes?

B&B Goes - Grote Kade  ligt in van het stadscentrum van Goes. Op steenworp afstand van onze B&B is van alles te beleven, wij hebben de hoogtepunten voor u op een rijtje gezet. Maar kijkt u eerst even naar de deze video-impressie van Goes:

Wij verzorgen uw overnachting maar de vraag is: wat is er te doen in Goes? Winkelen in Goes, naar de stoomtrein in Goes, naar de Tropical Zoo, naar de sauna van Wellness Goes? Of bent u sportief aangelegd en gaat u zeilen in Goes, voor een potje golf of golfles naar de Goese Golf, zwemmen in Sportpunt Zeeland, een boot huren, een rondvaart maken of duiken in de Oosterschelde of een dagje naar het Veerse Meer? U ziet het er is keuze genoeg om een weekje naar Zeeland te komen. Wilt u overnachten in Goes? Reserveer dan nu een kamer bij B&B Grote Kade!

 

Fietsen in Goes

Fietsen in Zeeland

Denkend aan Zeeland, krijgt menigeen beelden van brede stranden, imposante Deltawerken en dijken. Bovenop heb je zicht op een mozaïek van akkers. En achter de buitenste dijk glinstert altijd het water van een meer, de Schelde of de zee. Al fietsend ontdek je wonderschone duinlandschappen, rustgevende bossen, schitterende schorren en slikken en eindeloos uitstrekkende polders. Ook zie je veel cultuurhistorie terug in het Zeeuwse landschap. Er is hier eeuwen strijd geleverd tegen het water. De Zeeuwse dorpen en steden hebben een sterk uiteenlopend karakter; sommige vol statige oude monumenten, andere echte arbeidersdorpen. Elk deel van Zeeland heeft zijn charme. In samenwerking met rijwielshop Cor den Haan kunnen wij fietsen voor huren. Hier vindt u de prijzen voor de verhuur. Klik hier voor de mooiste fietsroutes in Zeeland.

 

 Winkelen in Goes

Winkelen in Goes

Geslaagd shoppen doe je in Goes! In het sfeervolle centrum van Goes vindt u achter de grote markt veel winkels die gevestigd zijn in mooie historische panden. 
Naast de gangbare, landelijke winkelketens heeft Goes een aanal leuke en aparte boetiekjes. Elke dinsdag en zaterdag is er op de Grote Markt een gezellige en drukbzochte markt met allerlei kraampjes.
Na het shoppen kunt u lekker bijkomen in een van de gezellige cafés met grote terrassen op de Grote Markt.

 

Overnachten in Goes

Stoomtrein Goes

Stoomtreintje van GoesEen rit met de stoomtrein van Goes via Kwadendamme naar het pittoreske dorpje Hoedekenskerke brengt u terug naar het verleden; de spoorwegen van de jaren '30.

De spoorlijn van de stoomtrein Goes doorkruist het mooie Zeeuwse landschap. Gezeten op houten banken in de 3e klasse of op het pluche van de 1e en 2e klasse geniet u van een ontspannen treinreis in een nostalgische sfeer.


Bekijk de dienstregeling.

 

Overnachten in Goes

Zeilen in Goes

Zeilen op de Oosterschelde in Zeeland: stoer, sportief én genieten!Zeilen in Goes

Geniet aan boord van een zeiljacht. Relaxed of sportief. De zeilen hijsen, aan een lier draaien of stoer aan het roer. Zeehonden spotten op de zandplaten bij de zeelandbrug en bruinvissen zoeken in de heldere water van de Oosterschelde. Ontdek de veelzijdigheid van Zeeland vanaf het water. Bekijk eens de stormvloedkering van heel dichtbij en de zeelandbrug wordt speciaal voor u geopend. Genieten!

U heeft geen zeilervaring nodig om mee te gaan. Challenge Team zorgt voor een enthousiaste schipper en gastheer en heeft een aanbod van diverse arrangementen: SailCultuur mét oesterproeverij in Yerseke, SailTraining voor beginners en gevorderden, en nog veel meer. Kijk maar eens op de site van Challenge Team in Goes voor mee informatie.


 

Overnachten in Goes

Tropical Zoo

Vlindertuin in ZeelandDe bekende vlindertuin in Zeeland. Verkozen tot het leukste uitje van Zeeland in 2013! In de overdekte jungle van het Zeeuwse dorpje Kwadendamme waan je je echt even in de tropen. Tropische planten, bloemen, fladderende vogeltjes, grappige en nieuwschierige aapjes, kleurrijke toekans en kameleons, maar ook slangen en vogelspinnen kom je tegen in deze Zeeuwse mini jungle. Gedurende het vlinderseizoen (ongeveer eind maart/begin april t/m oktober) fladderen de meest prachtige tropische vlinders rond.

Overnachten in Goes

Wellness Goes

Wellness GoesWellness Goes is een exclusief sauna- en beautyresort, uniek in Zeeland. De gezonde Zeeuwse lucht, de luxe saunafaciliteiten en de geweldige locatie in de stad Goes, maken dit een bijzondere plek. Een bezoek aan Wellness Goes belooft dan ook een heerlijke belevenis in een wereld vol luxe, wellness en ontspanning. Meer info

Na uw bezoek aan Wellness Goes bent u van harte welkom in één van de restaurants in Goes voor een lekker diner en  in onze B&B voor een goede nachtrust. Zoekt u een Wellness Goes aanbieding? Wellness Centrum Nederland
 

Overnachten in Goes

Goese Golf

 In het noordoosten van Goes, nabij het nationaal beschermd natuurgbied 'de Oosterschelde' en omgeven door veel zwem- en vaarwater ligt golfcomplex De Goese Golf. Met de auto rijdt u binnen 5 minten van B&B Goes naar de Goese Golf. Iedereen is van harte welkom bij De Goese Golf.
Goese Golf in Zeeland
- 18 holes parkbaan met fraaie waterpartijen en hoogteverschillen (A-status)
- 9 holes Par-3 baan
- oefenfaciliteiten: driving range, chipping green, putting green en oefenbunkers
- golfschool voor clinic’s, individuele lessen en alle adviezen over materiaal
- golfshop voorzien van de laatste trends op het gebied van kleding en hardware
- vergaderruimtes (8-80 personen)
- restaurant, lounge en bar voor diners, recepties, trouwfeesten en private parties
- het hele complex is voorzien van airco, gratis WiFi en gratis parkeren.

Meer info over de Goese Golf
 

Overnachten in Goes

 

Sportpunt Zeeland in Goes

Sportpunt Zeeland biedt zeer afwisselende activiteiten. Naast het grote aanbod van activiteiten in de sfeer van gezondheid, gezelligheid en inspanning wordt er altijd wel iets leuks georganiseerd. Op woensdagmiddagen is er voor de kinderen altijd wat te doen. Op de vrijdagavonden is er bijvoorbeeld bioscoopzwemmen.Sportpunt Zeeland
 

Overzicht accommodaties Sportpunt Zeeland in Goes:

  • sport en recreatiezwembad
  • 3 sporthallen
  • squashbanen
  • tennisbanen
  • klimwand
  • camping
  • horeca
  • vergaderruimten
  • parkeerplaats

Maar er komt meer! Er is een tropische kas in aanbouw. Kijk hier voor de voortgang.

Gelegen in het recreatiegebied 'De Hollandsche Hoeve', een groot gebied met een kinderboerderij, speeltuin, waterspeeltuin, jeu de boulesbaan, heemtuin, Milieu Educatie Centrum en een verwilderde boomgaard met schapen. In het overdekte ambachtscentrum geven handwerklieden demonstraties van hun oud-hollandse ambacht. In dit centrum is ook een poppentheater. Centraal in het park is er een eethuis met midgetgolfbaan. Meer informatie op Stichting Ambachtscentrum Goes.

Overnachten in Goes

 

Een boot huren in Goes

Boot huren in GoesGenietend van het zonnetje een hele dag rondvaren met een echte klipper! Klipper Avontuur kan gehuurd worden per dag, per weekend, per week of zelfs voor langere perioden, afhankelijk van uw wensen. Het schip is bijzonder geschikt voor tochten met bedrijven, scholen, verenigingen etc. Letterlijk en figuurlijk kunt u ook aan boord in het huwelijksbootje stappen. De gemeente Goes en de gemeente Reimerswaal hebben het schip aangemerkt als “huis der gemeente”. Klik hier voor meer info voor de verhuur van deze boot.

Na deze geweldige beleving kunt u lekker komen genieten in de stad Goes van een heerlijk diner of buffet en een overnachting in een comfortabele kamer van B&B Grote Kade.

Overnachten in Goes

Rondvaarten in Zeeland

Yerseke

Zeehonden kijken in ZeelandDe mossel- en oestercultuur van Yerseke ontdekken tijdens een rondvaart over de prachtige Oosterschelde? Of over het Nationaal Park Oosterschelde varen en Zeehonden van dichtbij bekijken? 
Marstrand Rondvaarten organiseert verschillende rondvaarten met o.a. Yerseke als opstapplaats.

Meer informatie: Klik hier voor de website van Marstrand Rondvaarten.

Wolphaartsdijk & Kortgene: Zeehondensafari
Vanaf 12 juli t/m 23 augustus vaart Goldies Travel de Zeehondensafari's vanuit
Wolphaartsdijk en Kortgene. Vanaf het Veerse Meer door een geopende sluis en
brug varen is een hele aparte ervaring voor velen.

Meer informatie over de rondvaarten van Goldies Travel?: Klik hier.

 

Middelburg

De historische hoofdstad van Zeeland verkennen met een rondvaart. U vaart langs de prachtige gebouwen in de binnenstad. 
De ideale manier om te genieten van deze rondvaart is in combinatie met ons Historisch Middelburg Arrangement. U brengt dan ook nog een bezoek aan het Zeeuws Museum.

Bekijk hier het Historisch Middelburg Arrangement
Waar in Zeeland zeehonden vinden?

Middelburg-Veere 
De schitterende tocht door het kanaal door Walcheren geeft u het uitzicht over de wijdse polder van Walcheren en een heuse schutting in Veere is een ware belevenis. 
Na deze schutting maakt u een schitterende rondvaart over het Veerse Meer, een uniek watersportgebied.  

Meer informatie: Klik hier voor de website van Rederij Dijkhuizen.

In Zeeland zeehondenkijken weergeven op een grotere kaart.

Overnachten in Goes

Duiken in Zeeland

Kom duiken in de Oosterschelde!De Oosterschelde is een prachtig natuurgebied waar onder andere vele soorten vogels te zien zijn. Onder water is de Oosterschelde echter net zo mooi: Deze haast sprookjesachtige wereld - waarin unieke planten en dieren leven - is zeer divers en kleurrijk. Voor veel Nederlanders is dit echter nauwelijks voor te stellen. Vraag je je wel eens af hoe de wereld er onder water uit ziet? En hoe het zou zijn om tussen kleurrijke vissen door te zwemmen? Daarvoor hoef je niet persé naar tropische landen af te reizen; het kan ook in Zeeland, één van de populairste duikgebieden van West-Europa. Kom duiken in de Oosterschelde!


op deze website en kom nog veel meer te weten over duiken in Zeeland.

Overnachten in Goes

 

Veerse Meer

Waar in Zeeland zeehonden vinden?

Het Veerse meer is een aantrekkelijke watersportplaats voor o.a. zeilers, sportvissers en sportduikers. Het meer beschikt over een kanohaven en er is gelegenheid om te surfen en waterskieën via een kabelskibaan. Verder is het natuurlijk ook gewoon heerlijk vertoeven aan het meer op een zonnige zomerdag. Profiteer eens van de Zeeuwse zon en al het seizoengebonden lekkers dat Zeeland u te bieden heeft.

 


 

Overnachten in Goes centrum

Uw overnachting in Goes nu boeken!

Wij heten u graag welkom in misschien wel de mooiste B&B van Zeeland. Gastenhuys Grote Kade, B&B Goes.

Meer informatie over onze kamers vindt u hier