B&B - Hotel Goes in Zeeland B&B Goes Centrum Bed and Breakfast Goes, de routebeschrijving Hotel Boeken in Goes
 

Live webcam Goes, hoe is het weer in Goes?

Webcam Goes

 

Bed and Breakfast aan de haven van Goes

 

B&B in Goes nu boeken!

Zeeland, de provincie met de meeste zonuren van Nederland. Wij heten u graag welkom in misschien wel de mooiste B&B van Zeeland. Gastenhuys Grote Kade, B&B in Goes.

Meer informatie over onze B&B vindt u hier

 

Het weer in Goes

 Waar hebben we in Nederland de meeste zonuren?

In Zeeland heb je de meeste kans op een zonnige dag. Hier schijnt de zon gemiddeld per jaar 1600 uur. Zeeland heeft de meeste uren zon van Nederland, maar dat is niet de enige reden dat het hier goed toeven is. Dat Zeeland omringd is door water heeft zijn invloed op het weer. De provincie heeft een gematigd zee klimaat. Het zeewater vlakt de temperaturen af: de Zeeuwse zomers zijn net iets minder heet en ís winters vriest het maar zelden. Ook is de temperatuur van het zwemwater iets warmer dan in de rest van Nederland doordat de Noordzee hier relatief ondiep is en het water onder invloed van de zon dus sneller opwarmt.

Weersverwachting voor Goes in Zeeland

Waar in Nederland zijn de minste zonuren?

De minste zonneschijn vinden we in de achterhoek. In deze regio schijnt de zon helaas per jaar gemiddeld maar 1450 uur. Dit is toch 150 uren zon per jaar minder dan in Zeeland.

In welke maand hebben we de meeste zonuren?

Je zou verwachten dat in de zomermaanden de zon het meeste schijnt. Dat is echter niet het geval. Met gemiddeld 204 uur schijnt de zon het vaakst in de maand mei. Ook in de maanden juli en augustus is het lekker zonnig. In juli zijn er gemiddeld 196 zonuren en in augustus 192 zonuren.

Hieronder de buienradar van Zeeland. Reserveer nu!

 

Webcam Stadshaven in Goes vanuit B&B Grote Kade - Europa, Nederland, Goes Webcam Goes